diumenge, 3 de juny del 2012

Informacions diverses









CONÈIXES ÀFRICA? VAL LA PENA!


Per començar, convé saber algunes coses importants sobre la realització del crèdit a l'institut:


1.- El dossier que has de realitzar és una tasca individual teva; tu tindràs la teva nota de dossier que no ha de ser necessàriament, la mateixa que la dels teus companys de grup. Cada membre del grup ha de fer el seu dossier; ara bé, podeu ajudar-vos els uns als altres, fins i tot podeu repartir-vos la feina de manera que una persona es concentri en una tasca i expliqui als altres com l'ha feta, ajudant-los a realitzar-la; i una altra es concentri en una altra tasca, ajudant els altres a comprendre-la i a realitzar-la.

2.- Cal que porteu a l'institut material per escriure i dibuixar. També l'ordinador portàtil. Nosaltres us donarem fulls blancs DIN-A4 per afegir al dossier que s'us proporcionarà. Les activitats proposades al dossier les realitzareu als fulls DIN-A4. Al final del dossier hi ha un full on hi posa: “ACTIVITATS RESOLTES”; rere aquest full hi adjuntareu les activitats resoltes, perfectament numerades; cada activitat té un número i un títol que heu de respectar. Al resoldre les activitats, cal que copieu una mínima part de l'enunciat per tal que s'entengui la resposta. No és necessari que torneu a copiar tot l'enunciat, però sí que almenys la pregunta o proposat que us fan. És molt important que tingue cura d'oferir una bona presentació: lletra comprensible, línies de lletra horitzontals, subratllats amb regla, activitats numerades i amb títol i enunciat mínim, netedat, pulcritud, respostes completes on s'hi vegi l'esforç necessari per a ser ben contestades. Heu de dir en tot moment d'on heu tret la informació que feu servir (webs, llibres, etc.)

3.- A més del dossier, a final del crèdit, haureu de fer una presentació oral de tot el que heu anat fent i de tot el que heu après al llarg del crèdit de síntesi. Aquesta presentació ha d'estar acompanyada o bé d'un audiovisual (Power Point, pàgina web, blog etc.) o bé d'un mural en paper.
En aquesta presentació hi haureu de participar tots els membres del grup; hi haurà una única presentació per grup. Tots els membres del grup hauran de comprendre la totalitat del que s'ha realitzat al dossier del crèdit de síntesi. Dimarts, 19 de juny, haureu de realitzar la presentació davant d'un tribunal de professors i de tota la classe. Els professors podran fer-vos preguntes per a comprovar que ho compreneu tot. Al llarg d'aquesta presentació haureu de lliurar el dossier i exposar la presentació que hàgiu preparat.

4.- Podeu anar preparant el dossier al llarg de totes les hores del crèdit de síntesi; no obstant això, per tal que us organitzeu, us adjuntem una proposta d'horari perquè no s'us tiri el temps al damunt; és recomanable que el seguiu:


4.- Has de tenir clar que la nota del crèdit de síntesi sortirà dels següents factors:

La correcta realització del dossier. (50%)
L'actitud, l'hàbit de treball, i el comportament a l'aula durant la realització del crèdit de síntesi. (20%)
La correcta realització de l'exposició oral davant del tribunal (30%)


QUE ET VAGI MOLT BÉ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ranktrackr.net